Hybelboere

Hybelboere

Publisert 27.12.2014 09:44,
Sist oppdatert 08.01.2016 12:30

DSC_3125

Hybelboer?

Elverum videregående skole har hvert eneste år flere titalls hybelboere, og har derfor fått god erfaring med oppfølging av hybelboere. Å flytte på hybel kan være utfordrende, men også være noe å vokse på for resten av livet.

Ønsker du å flytte på hybel i Elverum, må du finne en hybel på det private leiemarkedet. Boligsituasjonen for hybelboere har blitt bedre de siste årene, bl.a. som følge av at studentorganisasjonen har bygget ut sitt tilbud i Elverum.

 

Hybelboerprogram

Elverum videregående skole og Elverum kommune ønsker sammen unge hybelboere velkommen til Elverum! Les mer om skolens hybelboerprogram her:

  

Samarbeid med Elverum kommune

Skolen har et velutviklet samarbeid med Elverum kommune om hybelboere. Dette innebærer blant annet at det arrangeres et eget informasjonsmøte for hybelboere etter skolestart, hvor kulturenheten informerer om det store mangfoldet i tilbudet til unge i Elverum.

Du kan finne ut mer om tilbudet i Elverum kommune på egenhånd, ved å besøke Elverum kommune på nett - les mer om tilbud og muligheter innenfor kultursektoren her (åpner i nytt vindu).