Gode resultater i Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter.

Torsdag 8. mars 2018 deltok 71 Ungdomsbedrifter fra de videregående skolene i Hedmark på Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter på CC, Hamar. Fra Elvis deltok 11 Ungdomsbedrifter, som kunne delta i 15 ulike konkurranser ut fra egne forretningsideer og ønsker.

Klikk og les mer

Gode resultater i Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter.

Gjevest av alle prisene var prisen for Beste Ungdomsbedrift. Av ti nominerte bedrifter hadde Elvis 3 bedrifter med helt til slutt (Izmant UB, Din Fashion UB og Second Handle UB). Det var jentene i Din Fashion UB som stakk av med den gjeve andreplassen, og dermed sikret seg deltakelse på NM for Ungdomsbedrifter på Lillestrøm i april. De vant også pris for godt samarbeid med næringslivet.

Totalt sett ble det en fin dag med mange fine plasseringer for ungdomsbedriftene på Elvis:

SecondHandle UB fikk en 1. plass for Beste Sosiale entreprenør og en 2. plass for Beste Forretningsplan. FizzBombs UB fikk en 2. plass for Beste Inkluderende arbeidsliv og en 3. plass for Beste Utstilling. Wipe It UB vant prisen for beste salg- og servicebedrift, og Thea Senderud Kjernet fikk prisen for Beste Leder fra The Assessment Company.

Ellers var Izmant UB nominert til Beste Yrkesfaglige bedrift og Ruzz UB nominert til Beste regnskap, uten at de nådde helt opp.

Flott innsats av alle elevene!