Om skolen

Publisert 17.08.2011 17:03,
Sist oppdatert 10.07.2014 14:34

4

 

En stor skole...

Skolen er arbeidsplass for ca.160 ansatte. Det er om lag 900 elever med ungdomsrett som går på skolen, og i tillegg får rundt 100 voksne et tilbud gjennom skolens studiesenter for voksne. Skolen har et samlet budsjett på ca. 100 millioner kroner.

Elevene kommer i stor grad fra Elverum, men det er også flere som kommer fra omkringliggende kommuner, hvorav Åmot er den største. Det er også noen elever som har lengre reisevei, og som pendler eller bor på hybel. Skolen har i samarbeid med Elverum kommune et eget opplegg for hybelboere. Skolen tar også imot utvekslingselever fra andre land.

 

...med mange ulike studietilbud

Skolen har et variert studietilbud med ulike studieforberedende og yrkesfaglige utdanningsprogram, i tillegg til studiesenter for voksne, tilrettelagtklasse og Finn din vei.

Enten du ønsker å studere på universiteter i utlandet,  eller vil bli mester i byggfaget, eller noe helt annet, så kan Elverum videregående skole være springbrettet videre.

Se mulighetene - oversikt over utdanningstilbud.

Voksen? Les mer om tilbud til voksne her.

 

- og flott plassering

Elverum videregående skole ligger ved Glomma og har tilgang til et stort grønntareal og idrettsanlegg. Det er gangavstand til både sentrum og Skogmuseet.

____________________

Kontaktinformasjon

Generell kontaktinformasjon finner du nederst på nettsiden.

Organisasjonskart og oversikt over ledere finner du her.