Rektors hjørne

olefrode@hedmark.org Twitter:
@olefrode

Rektors hjørne

Flotte bidrag til godt skolemiljø

Velkommen til ELVIS talentshow!

Elevundersøkelsen 2016

Årets elevundersøkelse er en positiv bekreftelse til skolen, om at vi har videreutviklet skolemiljøet og undervisningen.

Elevundersøkelsen 2016

Elevundersøkelsen er viktig - jeg håper alle bruker anledningen til å svare!

Klasseromsbesøk

Jeg har startet på en runde for å besøke alle klassene. Etter en oppstart hvor alle klasser besøkes nå før jul, fortsetter besøkene framover.

ELVIS i ny drakt

På skoleområdet foregår det omfattende bygningsarbeider. Allikevel drives skolen som vanlig - nesten.

Systematisk elevoppfølging

Skolen arbeider dette året med å videreutvikle systemet for elevoppfølging. Målet er økt gjennomføring.

Velkommen til skolestart!

Første skoledag er alltid spennende og spesiell! Nye og gamle elever fylte opp gangene også i år!

Gratulerer Scholars!

En fantastisk innsats resulterte i at Elverum videregående skole stilte beste europeiske lag i World Scholar's Cup finalen i Bangkok!

Sommer

Avslutningene for elever og ansatte er over, men det er fortsatt hektisk aktivitet på skolen.

Innspurt

Eksamener gjennomføres på løpende bånd, og neste uke har vi kommet til den siste skoleuka!