Unikt i Elverum!

Unikt i Elverum!

Publisert 12.12.2014 10:19,
Sist oppdatert 07.01.2016 11:31

DSC_3800

Foto: Frode Løken (årets pedagog i Hedmark fylkeskommune 2013) veileder på verkstedet.

Følg din interesse!

På Elverum videregående skole finner du flere utdanningstilbud som er unike i Hedmark. Disse utdanningsprogrammene har skolen bestemt seg for å satse på i tiden framover. Vi ønsker oss engasjerte elever som ønsker å satse på sin egen framtid innenfor de mange yrkesveiene og mulighetene som disse utdanningene kan gi.

Ønsker du å begynne på ett av disse utdanningsprogrammene så er du hjertelig velkommen til Elverum videregående skole!

Husk også at vi har et svært godt hybeltilbud til de som velger å bo på hybel, i et velfungerende samarbeid med Elverum kommune!

4S (4-årig løp med fagbrev og studiekompetanse)

I nært samarbeid med lokalt næringsliv kan Elverum videregående skole nå tilby et unikt opplæringstilbud i Hedmark. Service og samferdsel med studiekompetanse er et 4-årig løp (teknisk allmennfag - TAF), som gir store valgmuligheter både underveis i utdanningen og ikke minst etterpå. Opplæringen kombinerer teori og praksis på en motiverende og lærerik måte, som både vil gjøre deg attraktiv i arbeidsmarkedet.

Les mer her: 4S på Elverum videregående skole

Bilskade, lakk og karosseri (TIP Vg2)

Skolen tilbyr undervisning på eget verksted på Vestad, med moderne utstyr. Skolen har satt sammen et helt nytt team av lærere fra høsten 2015, og ønsker å satse på høy kvalitet i undervisningen og godt samarbeid med bilbransjen lokalt og ellers i fylket. Spesialiser deg innen bilskade, billakkering eller chassispåbygg.

Les mer her: www.vilbli.no   |    www.utdanning.no

Design og trearbeid (BA/TIP/DH Vg2)

Du kan begynne på Vg2 Design og trearbeid etter å ha gått Vg1 på enten teknikk og industriell produksjon, bygg og anleggsteknikk teknikk, eller industriell produksjon. Fagområdet spenner fra tradisjonelt håndverk i små bedrifter til moderne produksjon av ulike trebaserte produkterm. Klassen går sammen med treteknikk.

Les mer her: www.vilbli.no   |    www.utdanning.no

Treteknikk (BA Vg2)

Vg2 treteknikk er et alternativ for deg som har gått Vg1 på bygg og anleggsteknikk. Programområdet for treteknikk skal gi bred kompetanse om tre som byggemateriale og om ulike treprodukter i bygg, som dører, vinduer og trapper, med flere mulige fagbrev. Klassen går sammen med design og trearbeid.

Les mer her: www.vilbli.no   |    www.utdanning.no

Helsesekretær (HO Vg3)

Vg3 helsesekretær gir deg en spesialutdanning som sekretær i helsevesenet. Helsesekretær er en attraktiv utdanning som kan gi deg jobb på f.eks. helsesentre, legekontor, eller på sykehus. Noen helsesekretærer jobber også hos NAV.

Les mer her: www.vilbli.no   |    www.utdanning.no

IB-linje

IB-linjen er et tilbud innenfor studieforberedende utdanningsprogram.

Les mer om IB-linjen her.

Se alle tilbudene

Alle utdanningstilbudene som finnes på Elverum videregående skole kan du se her.